Rijvaardigheidscursus of slipcursus

Rijvaardigheidscursus of slipcursus

Was het dan verkeerd om extra vaardigheden aan te leren om in gevaarlijke situaties je voertuig onder controle te houden? Zeker niet. Maar de bijkomende noodzaak groeide om weggebruikers aan te leren dat het veel beter was om niet in zo’n risicosituaties terecht te komen. En net hieraan wordt tijdens een rijvaardigheidscursus extra veel aandacht besteed. Je zou dus kunnen stellen dat een rijvaardigheidscursus eigenlijk een slipcursus extra large is. Uiteraard leer je vaardigheden aan om op een veilige manier met risicosituaties om te gaan, maar ook om op een bewustere manier aan het verkeer deel te nemen. Het soort oefeningen is identiek: een slalom om het belang aan te tonen van een goede zitpositie, stuur- en kijktechniek, het maken van een noodstop en het ontwijken van een obstakel op een nat en glad wegdek.

Ontdek hier ons slipcursus aanbod

Maatregelen corona

Inschrijvingen: Inschrijven voor een opleiding of terugkommoment kan enkel via onze website www.promove.be.

Alle communicatie met deelnemers verloopt via e-mail, check dus regelmatig je mailbox (ook je ongewenste e-mails).

Werd jouw inschrijving geannuleerd, dan heb je van ons een e-mail (en/of sms’je) ontvangen met een unieke code. Deze code kan je valideren (als cadeaubon) bij het maken van een nieuwe inschrijving, zodat je niet opnieuw moet betalen.

Terugkommoment: Meer informatie over het terugkommoment kan u vinden op de website van de Vlaamse Overheid: klik hier

Cadeaubonnen: Onze cadeau- en kortingsbonnen blijven onbeperkt geldig.

Meer informatie over onze cadeaubonnen?

Onmiddellijk een cadeaubon kopen? klik hier. U ontvangt uw bon rechtstreeks in uw mailbox.
Maatregelen: Wij vinden veiligheid zeer belangrijk en nemen de nodige maatregelen om alle opleidingen veilig te laten verlopen.

Toegepaste sectorgids voor mobiliteit en opleidingen. Specifieke maatregelen voor deelnemers. Volg jij een opleiding op Circuit Zolder, dan ben je verplicht om een mondneusmasker te dragen op het hele domein van Circuit Zolder.

Vragen? Omwille van de onregelmatige werkuren zijn wij telefonisch moeilijker bereikbaar.