Betrouwbaar een auto huren

Hoe plan je een road trip tijdens COVID-19?Is het wel mogelijk? Ja, dat is het zeker! En met wat hulp van Enterprise kunt u veilig een road trip plannen – zelfs tijdens de COVID-19 uitbraak. Hier vindt u belangrijke informatie zoals hoe u de beste manier van vervoer kiest, wat u moet inpakken voor uw reis en andere belangrijke dingen die u moet overwegen als u een reis plant tijdens het Coronavirus.

COVID-19-routeplanner

Er zijn verschillende soorten uitstapjes, waaronder solo-uitstapjes, gezinsuitstapjes, uitstapjes met uw partner en uitstapjes met vrienden. Als u eenmaal hebt bepaald wie uw beste reisgenoot is, is het belangrijk om na te denken over de tijd die u onderweg doorbrengt. Bent u van plan een weekendje weg te gaan, of denkt u bij COVID-19 meer aan een dagtripje dicht bij huis? auto huren

Of het nu een romantisch weekendje weg is met uw partner, of dat u alleen op pad gaat om een dagje het huis uit te zijn, beslissen met wie u gaat reizen en hoe lang u wegblijft zijn de eerste stappen in het planningsproces van een road trip.

Waar reizen tijdens COVID-19

Het grootste deel van de bevolking van de VS werd in het begin van de pandemie onder een blijf-huis- of shelter-in-place-order geplaatst; sommige staten beginnen echter weer open te gaan nu leiders in het hele land werken aan een voortdurende evaluatie van de gevallen. Ontdek het laatste nieuws over de plannen van de staten om weer open te gaan, zodat u de beste keuze kunt maken voor uw volgende avontuur op de weg.

Waarom een auto huren tijdens COVID-19?

Het valt niet te ontkennen dat reizen is veranderd als gevolg van de Coronavirus pandemie, maar welke manier van vervoer is het beste voor u of uw gezin? Als het gaat om vliegreizen en openbaar vervoer, wordt u geconfronteerd met meer variabelen en minder controle over uw situatie. Om sociale afstand te bewaren en uw reis schoon te houden, is een huurauto misschien de beste optie. En bij Enterprise maken we het nu gemakkelijker dan ooit voor u en uw gezin om met vertrouwen het perfecte voertuig voor uw reis te huren.

Voorzorgsmaatregelen nemen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan

Schone voertuigen zijn altijd al belangrijk voor ons geweest, maar op dit moment weten we dat de reinheid van voertuigen nog belangrijker is. Daarom hebben we onze reinigingsprocedures aangepast op basis van aanbevelingen van toonaangevende gezondheidsautoriteiten. Bovenop het stofzuigen en de algemene schoonmaak van elk voertuig, ontsmetten we meer dan 20 belangrijke zones met ontsmettingsmiddel tussen elke verhuurperiode.

Bovendien hebben we voertuigleverings- en stoeprandverhuuropties geïmplementeerd om sociale afstand te helpen bevorderen door u snel op weg te helpen en voetverkeer op onze locaties te vermijden. We hebben ook maatregelen genomen om elk voertuig onmiddellijk te isoleren en in quarantaine te plaatsen indien nodig. We dringen er ook bij de reizigers op aan om thuis te blijven als u ziek bent, symptomen van COVID-19 vertoont, gediagnosticeerd bent met COVID-19 of momenteel in quarantaine bent.

We zijn ook trots om Advance Check In aan te kondigen. Op meer dan 200 deelnemende locaties in de VS – en binnenkort nog meer – kunt u nu tot 48 uur voor uw huurperiode inchecken om een contactloze huurprocedure te ervaren. Het duurt slechts een paar minuten en is gemakkelijk in te vullen.

Het waarborgen van uw veiligheid en de veiligheid van anderen in uw groep is onze hoogste prioriteit in deze moeilijke tijd. Lees meer over hoe wij klanten en medewerkers beschermen tegen COVID-19 en hoe u een huurauto kunt reserveren voor uw komende roadtrip.

Wat in te pakken voor een road trip

Voordat u op weg gaat, wilt u er zeker van zijn dat u alle benodigdheden voor uw komende reis hebt ingepakt.

Handontsmettingsmiddel – U hebt misschien niet altijd toegang tot schoon stromend water en zeep, dus neem altijd wat handontsmettingsmiddel in reisformaat mee.
EHBO-doos – Een kleine EHBO-doos gevuld met verband, antibioticazalf en andere medische benodigdheden is altijd handig om bij de hand te hebben, vooral als u een groot deel van uw vakantie buiten of in afgelegen gebieden zult doorbrengen.
Koelbox (met snacks!) – Het kan geen kwaad om snacks en drankjes in te pakken als voorbereiding op een lange reis, zodat u kunt genieten van eten en drinken terwijl u toch sociale afstand houdt.
Papieren handdoeken – Als je snacks meeneemt, moet je waarschijnlijk ook wat papieren handdoeken meenemen. Ze zullen helpen om de binnenkant van je auto kruimel- en morsvrij te houden.
Smartphone en oplader – U kunt uw telefoon gebruiken voor afslag-voor-afslag aanwijzingen, hulpdiensten, entertainment doeleinden of om op te zoeken verschillende plaatsen om te bezoeken tijdens uw reis.
Vuilniszakken – Zorg ervoor dat u vuilniszakken hebt om gebruikte ontsmettingsdoekjes, snackverpakkingen, gebruikte papieren handdoeken en andere rariteiten in weg te gooien.
Zonnebrandcrème – Bent u van plan buiten te zijn? Zonnebrandcrème is een must-have.
Insectenwerend middel – Verban kruipende insecten van uw reis met insectenspray.
Belangrijke documenten – Zorg ervoor dat je je ID, verzekeringsgegevens en portemonnee bij je hebt.
Telefoonnummer wegenwacht – Mocht u onderweg problemen ondervinden, dan staat ons wegenwachtteam klaar om u te helpen (optioneel tijdens het boeken van de huurauto, er kunnen extra kosten in rekening worden gebracht).
Hier vindt u andere belangrijke zaken waarmee u rekening moet houden als u bij Enterprise een auto huurt voor uw volgende road trip.