Auto kopen via een geautoriseerde dealer

Geautoriseerde auto-kopers zijn autodealers of privé-verkopers die nieuwe en gebruikte auto’s, motorfietsen, vrachtwagens en SUV’s kunnen verkopen, evenals bubbelbaden, boten, rvs en gebruikte auto’s via een dealer. Deze auto-kopers kunnen door een verkoper worden geautoriseerd om een auto te kopen, of ze kunnen onafhankelijk worden gelicenseerd dealers die alleen werken. Hoe dan ook, de kopers hebben een proces van zichzelf ingediend als een geautoriseerde dealer, zodat ze auto’s en voertuigen kunnen verkopen. Al deze dingen kunnen het proces van het kopen van een auto veel gemakkelijker maken, maar hoe zit het met het vinden van gebruikte autopers in uw omgeving? Hier zijn een paar tips voor u:

Auto kopen via een geautoriseerde dealer

TIP One – Als u geen auto-wreckers in uw omgeving kent, kunt u altijd bellen naar mensen die u kent en ze kunt vragen of zij weten van iedereen die een auto kan verkopen. U kunt ook online gaan om erachter te komen of er auto-kopers in uw omgeving zijn die op zoek zijn naar hun auto’s. Houd er rekening mee dat niet alle autowreckers hun auto’s online zullen vermelden en misschien rechtstreeks contact met ze moeten opnemen. Kies voor een opkoper auto specialist.

TIP TWEE – VEEL CAR WREKERS bieden ook sleepdiensten aan.

Dit maakt het voor u gemakkelijker om uw voertuig naar een Wrecker te krijgen als u dat moet doen. Dit is vooral nuttig in situaties waarin je om de een of andere reden je auto nodig hebt en je hebt niemand lokaal om het mee te nemen naar het wrecker met jou. Geautoriseerde auto-kopers brengen meestal een vergoeding in rekening voor deze service, die minimaal kan zijn. Ontdek of het Wrecker bereid is om het volledig uit je handen te nemen, of als je iemand moet inhuren om het daar voor je te rijden.

TIP DRIE

Controleer om te zien of de auto-kopers die u praat met aanbevelingen voor u. Ontdek wanneer ze bepaalde plaatsen aanbevelen als het gaat om het repareren van een beschadigd voertuig. Als u een gesloopte sportwagen bezit die grote cosmetische schade heeft, kijk dan om een taxateur te krijgen om ernaar te kijken om de waarde ervan te bepalen voordat u er een aanbieding op maakt. Veel autowreckers hebben beoordelingsafdelingen die u onmiddellijk een consultatievergoeding betaalt als u betaalt voor de reparatie van uw gesloopte auto.

Tip vier –

Check rond online om te zien of je meer informatie kunt vinden over geautoriseerde auto-kopers. Ontdek het als ze speciale aanbiedingen of programma’s hebben alleen voor kopers, omdat sommige dealers speciale financieringsdeals aanbieden bovenop contante backs of inruilaanbiedingen. Ontdek of ze speciale deals aanbieden als je eerder een auto hebt verhandeld of als je je voertuig elders hebt verkocht. Belangrijker, lees de fijne afdruk. Sommigen zullen bijvoorbeeld alleen een auto financieren als je het van hen koopt. Anderen zullen je nieuwe auto niet financieren, maar betalen voor de beschadigde auto-reparaties als je besluit om je voertuig te verkopen.

Tip vijf –

Controleer of de geautoriseerde auto-koper ook een gratis sleepdienst heeft. Misschien beseft u dit mogelijk niet, maar vaak moet u een auto slepen naar de dichtstbijzijnde garage of sleepbedrijf om het te laten repareren als het is beschadigd bij reparatie. Zelfs als je dit niet zelf hoeft te doen, kun je beter af met een gratis sleepdienst dan zonder een. U moet ook vragen over eventuele extra kosten voordat u gaat akkoord met de deal met een bepaalde geautoriseerde auto-koper. Als u bijvoorbeeld vragen heeft over het tarief of eventuele vergoedingen die zijn geassocieerd met de topcashprijs, vraag dan meteen. Wacht niet tot het laatste moment;